Lär dig bugga2019-01-04T21:14:26+01:00

Lär dig bugga

Vill du ha kul, träffa glada människor och lära dig bugga?

Då är du varmt välkommen till oss på dansklubben Donnum Ferrum! Nu söndag den 15 Januari startar en grundkurs. Grundkursen är perfekt för alla, oavsett om du aldrig tagit ett danssteg innan eller om du tidigare dansat men vill få en perfekt nystart. Inga förkunskaper krävs, du lär dig buggens karaktär och kursen passar även utmärkt för dig som vill träna på grunderna. Här lär du dig allt från början för att få en bra grund att stå på och för fortsatt avancemang till våra fortsättningskurser i flera steg!

Så kom till oss och bli bra på bugg! Vi har medlemmar i alla åldrar och ännu finns platser kvar!

Kursen pågår i åtta veckor. Du betalar 100 kr medlemsavgift och 400 kr i kursavgift. Vi håller till i Gamlestadens medborgarhus i Göteborg.

Söndagar

Bugg Grundkurs Söndag 20/1

Isabelle
Håkan

Efter grundkursen finns möjlighet att gå fortsättningskurser i steg från Fortsättning 1 (F1) till Fortsättning 3 (F3). För att få gå vidare till nästa steg måste man ha gått steget innan.

Grundkursen och upp till fortsättningskurs F2 följer ett framtaget material så att man lär sig samma saker oavsett vilken instruktör som håller kursen. Däremot för F3, UDB (utveckla din bugg) och olika teknikkurser blir det variation eftersom respektive instruktör lägger sin prägel på kursen.

Läs mer om Donnums andra kurser här